Nieuwbouw

Prefab

Wanneer u plannen heeft voor een nieuwbouwwoning bent u bij Bomi Bouw aan het goede adres. In samenwerking met u en uw architect geeft Bomi Bouw vorm aan de wensen die u heeft. Vakmanschap in combinatie met uitsluitend hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat kwaliteit gewaarborgd is. Uiteraard rekening houdend met uw budget.

Door onze jarenlange ervaring met een ambachtelijke manier van bouwen kunt u tot op het kleinste detail aangeven hoe u uw woning en interieur afgewerkt wilt hebben. Bomi Bouw denkt ook graag met u mee en komt met creatieve oplossingen voor ingewikkelde bouwvraagstukken.

Tevens worden grote delen van uw woning, zoals kozijnen en deuren, al Prefab gemaakt in onze bedrijfshal in Hedel, hetgeen vaak een tijdsbesparing oplevert tijdens het bouwproces.

Uiteraard houdt onze service niet op bij het overhandigen van de sleutel. Ook nadat u uw woning hebt betrokken kunt u nog op Bomi Bouw vertrouwen voor eventuele aanpassingen en verbeteringen. Dat is dus echt zonder zorgen bouwen van start tot finish.

Vragen?

Stel ze ons gerust wij helpen je graag!